fredag 2 januari 2015

Training from the BACK of the room - läsningen påbörjad!

En perfekt sysselsättning för mellandagarna var att börja läsningen av Training from the BACK of the room! Det är boken som vi ska läsa på vår Agile Coffee bokcirkel som börjar i januari. Efter ett tjugotal sidor är jag övertygad om att det kommer bli många bra diskussioner. Jag har också en del kurser inbokade under våren, så jag ser fram emot att kunna plocka med mig användbara tips till mina egna kurser.

Det är redan flera anmälda till bokcirkeln - superkul! Men det finns plats för fler som vill inspireras, nätverka och börja 2015 med en energikick! Anmäl dig genom att klicka här - eller kommentera  här på sidan. Vi börjar 22 januari så dags att beställa boken. 


//Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar