onsdag 2 september 2015

Höstterminen är igång - välkomna!

Agile coffee fortsätter förstås på höstterminen. Vi vill fortsätta utbyta erfarenheter och inspireras av samtal med intressanta och kloka människor. Temat är fortfarande agila team och agil utveckling i största allmänhet. Vi som brukar hänga här jobbar i olika roller med fokus på agil coaching, test och krav.

Tills vidare så ses vi varje torsdag 7.30 på Non Solo Bar, Rörstrandsgatan 4. Håll utkik efter ett gäng med post-it lappar på bordet. Ingen anmälan, bara att dyka upp.

Vi funderar på hur vi vill ta Agile coffee vidare. Just nu är idéen att flytta våra samtal till kvällstid för att kunna nå fler som kanske inte är lika morgonpigga som vi! Och sen tänker vi också att köra bokcirklar med jämna mellanrum (fast då på vår vanliga tid på morgonen). Bokcirklar är ett helt fantastiskt sätt att faktiskt läsa den där boken som legat på nattduksbordet lite för länge. Och dessutom reflektera, resonera och lära sig ännu mer genom att diskutera med andra.

Vill du vara med på bokcirkel? Har du förslag på bok att läsa? Vi tänkte samla in några förslag och sen kör vi omröstning. Det brukar vara lagom med en grupp på max 8 personer när man ska ha en bokcirkel. Men det är klart, blir vi ännu fler kan vi ju bara knoppa av och göra fler bokcirklar :-)

Några förslag som vi har just nu:

                 


Fler förslag? Vill du hänga på bokcirkeln? Kommentera här eller mejla till agilecoffeesweden@gmail.com

Och välkommen på #agilecoffee på torsdag morgon!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar